ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ

 ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Λ. Δημοκρατίας 17  3ος Όροφος

Κερατσίνι   Τ.Κ. 18756

ESKeratsiniou-Drapetswnas@hotmail.com

info@eskd.gr

Κερατσίνι, 30 Μαΐου 2014

 

Προς

Μέλη Συλλόγου Καταστηματαρχών, Εμπόρων, Βιοτεχνών Κερατσινίου-Δραπετσώνας

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, συγκαλεί σύμφωνα με το καταστατικό, την εκλογική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του σωματείου μας για την Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 από ώρα 12.00 έως ώρα 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατσινίου «Μελίνα Μερκούρη», οδός Εμμανουήλ Μπενάκη 79, Αμφιάλη – Κερατσίνι.

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου.

Προ της έναρξης των αρχαιρεσιών, θα προηγηθεί η εκλογή διμελούς εφορευτικής επιτροπής με μυστική ψηφοφορία.

Κάθε μέλος δικαιούται να είναι υποψήφιο μόνο για ένα από τα όργανα διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο ή Ελεγκτικής Επιτροπή) και για αντιπρόσωπος.  Ο υποψήφιος για εφορευτική επιτροπή δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για κανένα άλλο όργανο.

Κάθε μέλος πρέπει οπωσδήποτε να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο έγγραφο για την περίπτωση που ζητηθεί από την εφορευτική επιτροπή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει λάβει απόφαση για διακανονισμό της οικονομικής ενημέρωσης ώστε να καταστεί δυνατή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών στην ψηφοφορία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι παρόντες και να στηρίξουν μαζικά το Σύλλογό μας, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο έργο του για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μικρομεσαίων εμπόρων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Η παρουσία σας επιβάλλεται.

 

Συναδελφικά,

  Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Νίκος Πέτσας                                                                                    Γιάννης Χαιρέτας

 

Σημείωση

Η συνεδρίαση της 17ης Ιουνίου είναι η τρίτη συνεδρίαση, σύμφωνα με το νόμο.  Η δεύτερη συνεδρίαση της 10ης Ιουνίου και η πρώτη της 3ης Ιουνίου θα αναβληθούν κατά τα ειωθότα.  Η παρούσα γίνεται για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων των μελών.

Τηλ. Επικοινωνίας

  • Ν. Πέτσας: 6972882111
  • Ι. Χαιρέτας: 2104631313

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *